Resultaten

Laat hier een recensie achter

Rated 5,0 out of 5

Je hebt me goed geholpen bij het behalen van mijn doel. Goede persoonlijke aandacht.

Bedankt!

Deniz
Rated 5,0 out of 5

Door het voedingsschema van Jaouad heb ik mijn mindset kunnen veranderen en mijn doel om af te vallen bereikt!

Daarnaast waren de personal training lessen een uurtje knallen, veel spierpijn maar zeker goed resultaat! Jaouad zorgt voor goede motivatie om je focus vast te houden.

Bedankt voor al de hulp!

Isabella
Rated 5,0 out of 5

Dankje Jaouad door jou ben ik me bewust geworden dat gezond eten heel belangrijk is.

Ik heb door jou mijn doelen kunnen bereiken. Ik raadt iedereen aan om bij Jaouad lessen te nemen thanks topper.

Ikram
Rated 5,0 out of 5

Niet alleen een coach maar ook een jongen met een gouden hart, je hebt me veel geholpen kan me nog goed herinneren dat ik bij je kwam, en niet wist wat ik moest doen, je hebt me geholpen, wil je bedanken voor alles op weg naar beteren resultaten, bedankt voor alles vriend !!!

Nabil
Rated 5,0 out of 5

Door Jaouad heb ik mijn doel bereikt en ben ik topfit geworden. De kunst is om dat zo te houden en de schema’s en lessen van Jaouad sluiten uitstekend aan bij mijn behoeften. Daarnaast is Jaouad recht door zee en uitstekend om zowel op mentale als fysieke vlak het beste in mensen naar boven te halen. Top!

Benjamin
Rated 5,0 out of 5

Jaouad motiveert mij echt om mijn doelen te behalen! De voedingsschema’s zijn op maat gemaakt en de trainingen zijn gevarieerd. Ik ga met plezier naar zijn trainingen en kom met een voldaan gevoel thuis! Echt een aanrader!!!

Isabella
Rated 5,0 out of 5

“Jaouad staat voor mij gelijk aan een levensveranderaar, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje of ‘schouder’ als je dit nodig hebt, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn klanten zelfs buiten de trainingen om. Hij is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer je in de hectiek van het dagelijkse leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk. Hij is een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat, je werkt SAMEN aan doelstellingen en bent SAMEN trots op goede resultaten. Jaouad is voor mij een geschenk uit de hemel, waardoor ik sterker, positiever en gezonder in het leven sta.

Kirby
Rated 5,0 out of 5

Jouad is een super trainer, de juiste voeding en training bij de juiste persoon zorgt voor resultaten waar ikzelf versteld van stond. Daarnaast heeft joaud ook een geweldige persoonlijkheid, elke training word er gelachen( naast het harde werken) en dat motiveert enorm!

Sven
Rated 5,0 out of 5

Bij Jbpt word er goed naar je geluisterd, naar je wensen en doelen gekeken. Jaouad, levert maatwerk, begeleid je met je proces en stimuleert wanneer het nodig is. Daarbij bezit Jaouad ook nog over een goede dosis humor dus zijn trainingen zijn altijd een feestje.

Cillie Rigters
Rated 5,0 out of 5

Een betere trainer als Jaouad kan je niet hebben. Hij motiveert je om tot het uiterste te gaan. Past zowel de trainingsschema als voedingschema op jou aan en altijd resultaat gericht. Ik zelf wilde aankomen en dat omzetten in spiermassa. Ik ben in 6 weken tijd van een buikje van 57 kg, naar abs van 63 kg gegaan. Naast dat Jaouad altijd 24/7 bereikbaar is voor vragen en/of opmerkingen, is hij zeer meedenkend. Hij past zich aan jou aan en niet andersom. Dan wil je ook 100% gaan. Bij Jaouad is het niet een trainingsessie die je doet, maar het is een journey die je maakt. Het is een verslaving waar je niet vanaf kan/wilt komen bij Jaouad. It’s al magic!!!

Abdel
Rated 5,0 out of 5

Goeie coaching en een hele leuke persoon zelf. Haalt echt het maximale eruit zelfs als je denkt datje niet meer kan. Zelfs tijdens de Corona periode wanneer de sportscholen dicht zijn blijft hij improviseren om toch het streefpunt te bereiken. Twijfel je aan jezelf, neem dan zeker contact op met JB, hij is reeël en heel erg meedenkend om je resultaat te behalen.

Volkan
Rated 5,0 out of 5

Jouad is een super trainer. Hij is altijd vrolijk en weet je altijd te motiveren. Zijn werkwijze is super en 1 op 1 gericht. Na de eerste week zag ik al meteen resultaat. Nu enkele weken verder behaal ik nog steeds mijn doelen. Ik ben zeer positief over hem en raad jouad aan iedereen aan!!! JB motivation!

Raief
Rated 5,0 out of 5

Jouad is erg goed in zijn werk! Ik liep erg vast met mijn gewicht, maar dankzij de PT lessen ga ik alleen maar vooruit. Hij weet wat hij doet en motiveert je echt om je doelen te behalen. Hij daagt je uit, maar kijkt ook naar jou als persoon! Ik ben al super blij met mijn vooruitgang en heb er vertrouwen in dat ik al heel snel mijn uiteindelijk doel behaal.

Bibi
Rated 5,0 out of 5

19 januari 2021 gestart bjj jbpt. Nu 2 maanden verder en meer dan 10 kilo lichter. Dat allemaal dankzij Jaouad, die mij op een zeer prettige en kundige wijze heeft begeleid. Hij weet wat hij doet en weet dat op een fantastische manier over te brengen naar zijn cliënten.

Beter kan niet!

G
Rated 5,0 out of 5

Ik ben erg tevreden over Jaouad. Hij is super aardig en motiveert je echt en is ook streng als het nodig is. Ook legt hij alle oefeningen duidelijk uit en kan je altijd bij hem terecht met vragen.

Lorraine
Rated 5,0 out of 5

Jouad is supervriendelijk, maar hij matst je niet! Kan goed met alle soorten mensen omgaan, geeft uitleg bij alles wat hij doet en is volledig geconcentreerd op de peroon.

Eddie

Zin om te beginnen? Meld je direct aan!